Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

LadyBird CHAT

Volt, hogy eszébe jutott egy kérdés, és mire leírta volna egy e-mailben, addigra elfelejtette? Szerette volna valaha személyesen ügyfelével egyeztetni egy üzlet részleteit? A könnyed kontaktus kialakítását egy kis ablak segítségével is megoldhatja. A LadyBird ezt is tudja!

Chat funkciója segítségével online kapcsolatot teremthet klienseivel. Azonnal válaszolhat a feltett kérdésekre, és ez ebben az esetben nem csak képletesen értendő, hiszen valóban a vonal két végén beszélhetik meg az adott kérdéskörben felmerülő problémákat.

Az ilyen, és ehhez hasonló chat programokért igen súlyos összegeket kell általában fizetni, de LadyBird ebben is piacvezető a maga területén, mert Ön és cége megkapja előfizetése mellé kedvezményes áron. Nem kell mást tennie, mint saját honlapján elhelyezni a kis ablakot és máris rendelkezésre áll egy forradalmian új online ügyfélszolgálat.

Gondoljon csak bele! Ezzel a lehetőséggel azonnal "meg tudja fogni" látogatóit, segíthet nekik megismerni Önt és tevékenységeit, termékeit. Ráadásul a lehető legközvetlenebb módon, amennyire csak lehet.

Kép nagyítása

LadyBird CHAT bevetés közben

A LadyBird Marketing Rendszer kezeli az operátor oldalát. Lehetősége van a látogatókat elnevezni, különböző adataikat megadni, címzetthez rendelni őket, megtekinteni az előzményeket. Ezen kívül különféle szerkeszthető sablon-válaszok közt válogathat, és ezeket gyorsan egyszerűen beszúrhatja a beszélgetésbe.
Kép nagyítása

LadyBird CHAT saját weblapján

Egy egyszerűen beilleszthető kódrészlet segítségével saját weboldalába építheti a chat másik oldalát. Ez tetszőleges oldalon könnyedén megjeleníthető, és bármikor saját stílusához tudja igazítani.
Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés

Dr. Mező István „Pár nap alatt kiismertem a LadyBird funkciókat. Ma ebben jegyzem a telefonhívásokat, az ügyfélkörömnek készített havi jogi hírlevelet pedig percek alatt összerakom, mert csak bemásolom a szöveget és a beállított rendszer már működik. Most szoktam rá, hogy a statisztikák alapján – klikkelt egy linkre, nem olvasta még el a levelet – követő e-mail-eket küldjek ki, más-más kérdéssel, észrevétellel. Így mindig ott vagyok, ha épp szükség van rám!”


Dr. Mező István, ügyvéd

Kukucska Ferenc „A LadyBird jelenleg Magyarország egyetlen komplex, ugyanakkor felhasználóbarát, a hasonló angol vagy amerikai szoftverekhez viszonyítottan is magas színvonalú, mégis kedvező árú online marketing- kommunikációs eszköze.”


Kukucska Ferenc, előfizetési igazgató (Playboy, JOY, CKM, InStyle, Éva)LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 (52) 541 346 • E-mail: support@ladybird.hu
© 2017 Web-Server Kft.