Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

SMS, chat és telemarketing

A tömeges SMS küldés előnye

tömeges sms küldés Bizonyítékokkal alátámasztott tény, hogy az emberek sokkal inkább elolvassák sms üzeneteiket, mint az e-maileket vagy leveleket. A rendszer segítségével egyszerre több üzenetet is elküldhet ügyfeleinek. Egyedül a karakterszám behatárolt, mint egy hétköznapi üzenetben, azaz egy SMS max. 160 karakter lehet. A címzettek adatmezőit szintén beillesztheti az e-mailekhez hasonlóan. Az SMS üzenetek feladója lehet egy Ön által használt mobilszám, vagy akár saját cégének neve szövegesen.

Mindennapi telemarketing

telemarketing A rendszer segítségével a kampányba beállított küldeményeket "naplózhatja", de akár a kezdeményezett hívások státuszait is meghatározhatja. Ha esetleg ügyfele nem elérhető, vagy visszahívást kér, a rendszerben tárolható, és adott időpontban újra fel lehet hívni az érdeklődőt.Chat weboldalra: Beszélgessen élőben érdeklődőivel

chat weboldalra A rendszer chat funkciójával élőben beszélgethet ügyfeleivel, így a személyes kontaktus még inkább elmélyíthető. A chat ablak honlapján bárhol elhelyezhető, amivel akár online ügyfélszolgálatot is fenntarthat. A rövid, gyors kérdések akár itt is feltehetők. Szorosabb kapcsolat kialakítása érdekében célszerű használni a chat funkciót.


 


LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2024 DotRoll Kft.