Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Cikkeink

LadyBird 3.0 frissítés

Elkészült, és már használható a LadyBird hírlevélküldő rendszer legfrissebb, 3.0-ás verziója.

Bővebben...

A LadyBird Távoli elérési űrlap használata

Nagyon hasznos és praktikus, mert ezzel a megoldással saját projektedben tárolt adataidat (pl. webáruház) API-val továbbíthatod a LadyBird-be, és saját rendszeredben tudod az ide felvitt címzetteket szerkeszteni.

Bővebben...

A LadyBird Távoli küldés használata

Hírlevelet, automatikus küldeményt még mindig a LadyBird-ben tudsz legegyszerűbben szerkeszteni. A kiküldéshez viszont használhatod saját rendszeredet is, csak kövesd ezeket a lépéseket:

Bővebben...

A hírlevél statisztikai elemzése

Egy átgondolt és precízen kidolgozott hírlevél kampányt nem érdemes anélkül elindítani, hogy komplex statisztikai elemzéseket tudnánk végezni akár minden nap. Ha csak szélnek ereszti a leveleit, és azt gondolja, „majdcsak jön pár vásárló előbb-utóbb”, hamar csalódni fog.

Bővebben...

A LadyBird követő kampány

Tegyük fel, hogy már sikerült összeállítania egy több száz, vagy akár több ezer fős címlistát. Ezek a címzettek már legalább egyszer érdeklődtek az Ön által nyújtott szolgáltatás vagy kínált termék iránt. Használja ki a lehetőséget, és kínálja meg őket legjobb ajánlataival!

Bővebben...

A hírlevél marketing alapszabályai

Mielőtt elkezdenénk használni a profi hírlevélküldő programot, érdemes egy kicsit átfutni, melyek azok a szempontok, amiket hírlevél készítés közben szem előtt kell tartanunk.

Bővebben...

 


LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.