Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

LadyBird 3.0 frissítés

Elkészült, és már használható a LadyBird hírlevélküldő rendszer legfrissebb, 3.0-ás verziója. Ha már használja a programot, talán fel is tűnt, hogy most már egy, a korábbinál letisztultabb, egyszerűbb felülettel dolgozhat. 

A rendszerben ezentúl több helyen találkozhat kis információs ikonokkal, melyekre ha rákattint, súgóablakok nyílnak le, és hasznos információkkal segítenek a műveletek elvégzésében. Mint ahogy a képen is látható:

Frissült a küldemény- és sablonszerkesztő

A stabilitás és megbízhatóság érdekében teljes átdolgozáson esett át. Többek között megújult a képfeltöltő ablak is:

Mostantól a LadyBird-ön belül tud feliratkozást követő köszönőoldalt szerkeszteni. Ehhez menjen a “Kinek –>Űrlapok –> Származtatott űlapok” menüre, és ahol külső hivatkozást adott meg, lecserélheti egyedi, LadyBird-ben szerkesztett oldalra:

Elkészült a mobiltelefonos verzió!

Már okostelefonon keresztül is tud címzetteket felvenni és szerkeszteni. Bármikor visszaválthat webes verzióra. Így néz ki, tesztelje le Ön is a saját mobilján:

További új funkciók

Táblázatok beállításainak visszaállítása 

Sokszor kerestek meg minket azzal a problémával, hogy a címzettek listájánál nem jelenik meg egy címzett sem. Ez a táblázatban elmentett szűrési beállítások miatt volt. Mostantól ezt egy gombnyomással ki tudja küszöbölni, a kép jobb alsó sarkában láthatja, mire kell ehhez kattintani:

Küldemények és csoportok melyik kampányhoz tartoznak?

A LadyBird 3.0-ban már egyszerűen le tudja ellenőrizni, hogy az egyes címcsoportok és küldemények mely kampányokhoz vannak hozzárendelve. Jelölje ki a küldeményt, és a kék i betűre kattintva megjelenik a kampány, amelybe az e-mail tartozik.

Annak érdekében, hogy böngészője megfelelően jelenítse meg az oldalt, kérjük, frissítse azt a CTRL + F5 billentyűk segítségével vagy törölje a böngésző gyorsítótárát. LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 (52) 541 346 • E-mail: support@ladybird.hu
© 2017 Web-Server Kft.