Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

A hírlevél kampány lebonyolítása

Első lépésként...

  • ...érdeklődőket kell gyűjtenie. Erre számos, különféle lehetőség létezik. A lényeg, hogy minél több elérhetőséget szerezzen. Ez a leggyakoribb esetben egy e-mail cím. Ezzel együtt az érdeklődő nevét is érdemes megtudni, így a későbbiekben a kampányok folyamán személyre szóló küldeményeket kaphat Öntől.

A második lépés...

  • ...egy fokkal nagyobb kihívás, mint az első. Ha egy elérhetőséget megszerzett, használja is ki azt, hiszen ennek segítségével az Ön potenciális vásárlóinak száma gyarapodik. Az érdeklődést fenn kell tartani, ugyanis a látogatókból csak többszöri kontaktusteremtés hatására válhat tényleges vásárló.

Ezeken túl...

  • ...érdemes meglepni a regisztrálót egy-egy ajándékkal. Ajánljon például a feliratkozás mellé egy-egy bónuszt, melyet cserébe az elérhetőségeiért kap meg Öntől a tisztelt felhasználó.
Garancia

MEGOLDÁS: a LadyBird...

  • ...mivel a rendszer segítségével könnyen hozhat létre a címzettek számára feliratkozási űrlapot, melyet weboldalába integrálhat.

  • ...mivel a címzetteket tetszőleges jellemzők alapján tudja megkülönböztetni egymástól, és ezen ismérvek alapján gond nélkül alakíthat ki különböző címzettcsoportokat.

  • ...mivel az érdeklődők között tetszőleges számú ajándékot sorsolhat ki a rendszer segítségével. Küldeményeit pedig csatolmányokkal is színesítheti.
Kép nagyítása

Címzett feliratkozási űrlap

A címzettek gyűjtésének legegyszerűbb módja, ha saját maguk iratkoznak fel weboldalunkon. Így mindamellett, hogy az érdeklődő megismeri Önt és munkásságát, egyből közvetlen kontaktusba is kerülhet Önnel.
Kép nagyítása

Címzettek importálása

Van már meglévő címzett-adatbázisa, és szeretné azt használni a marketing rendszerben? A LadyBird szinte minden típusból képes importálni adatait, legyen az egyszerű szöveges állomány, Excel táblázat, vagy akár külső SQL adatbázis. Akár rendszeres szinkron-importot is tud létrehozni.
Kép nagyítása

Címzettek kézi felvétele

Sokszor jól jöhet az is, ha hirtelen eszébe jut valami, és csupán egy, vagy mindössze néhány címzettet szeretne hozzáadni listájához. Ekkor hasznos segítség a címzettek kézi felvitele, ahol egyesével tudja felvenni az új érdeklődőket.LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.