Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Tömeges e-mail küldés villámgyorsan

Hírlevél készítés

hírlevél A küldemények készítése egyszerűen megoldható a rendszer segítségével. Az online szerkesztő hasonlóan könnyen variálható a szövegszerkesztő programokhoz. Dinamikus elemekkel, linkekkel, egyéb bővítményekkel színesítheti küldeményeit. A sablonok segítségével még inkább egyediek és szépek lesznek a HTML formátumú küldemények. Könnyedén beillesztheti címzettei bármely tulajdonságát. Elhelyezhet címzetteinek leiratkozási, valamint adatmódosítási linkeket.

Pontos e-mail kézbesítés bárhova, bármikor

hírlevél készítés A program segítségével könnyen beállítható a címzettek listája, a kiküldés ideje, a levél minden paramétere. Ez a rendszer egyik legfontosabb funkciója, melynek használata egyszerűen, könnyen elsajátítható. Levelezési tevékenysége 2 küldési módszer alapján valósulhat meg. Egyszerű kézbesítés esetén alapadatokat szükséges megadni, ami annyira egyszerű, hogy csak ezeket kell megadni: kinek, mit és mikor szeretnénk kézbesíteni. A fix időpontos módszer pedig az adott küldeményeket meghatározott időpontban kézbesíti címzettjeinek.

A követőkampány ereje

hírlevél küldő A program használata során szerteágazó kampányokat alakíthat ki. A kampány előrehaladtát az egyes címzettekre vonatkozó különféle feltételek alapján határozhatjuk meg, amivel tulajdonképpen akár egyetlen kampányon is számtalan különböző módon juthatnak végig az érdeklődők. Elegendő csupán az opciókat megadni a rendszernek.


 


LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.