Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Pozicionálható hírlevél küldés

Már vannak címlistáim...

hírlevél küldés Legfontosabb feladataink egyike, hogy érdeklődőket szerezzünk, akiknek később küldhetjük hírleveleinket. Szerencsére a LadyBird Marketing Rendszerben számos lehetőségünk van, hogy listáinkat bővítsük.

A legtöbb használt formátumból képesek vagyunk nagyobb mennyiségben importálni, legyen az Excel táblázat, szöveges állomány, melyben az értékek fel vannak sorolva, vagy akár valamely rendszerünk SQL adatbázisa.

Talán legegyszerűbb úgy érdeklődőket szerezni, hogy ők maguk iratkoznak fel hírlevelünkre weboldalunkon. A LadyBird segítségével egyszerűen tud létrehozni olyan űrlapot (akár természetesen többet is), amit kitöltve oldalunk látogatói címzettként bekerülnek marketing rendszerünkbe.

Természetesen lehetőségünk van egyesével, kézzel is felvinni a címzetteket a rendszerbe.

Szeretném személyessé tenni hírleveleimet

A LadyBird-ben leveleit úgy írhatja meg, hogy minden címzett úgy érezheti, azt a levelet csak ő kapta meg. Szólítsa őket saját keresztnevükön, hiszen ilyenkor Ön is szivesebben elolvas bármilyen küldeményt.

Mindenkinek azt, ami jár!

hírlevél címlista
Mivel a címlistához tetszőlegesen bonyolult hierarchiába felviheti az egyes érdeklődők jellemzőit, nagyon kifinomult módon tudja kialakítani csoportjait. Ha például debreceni fiataloknak hirdet adott témában, könnyedén létrehozhat olyan csoportot, melybe csak azok tartoznak listájából, akiket ténylegesen érinthet a hírlevél tárgya. Ennek eredményeként minden ügyfelének olyan leveleket írhat, amilyeneket ők személy szerint igényelnek.


 


LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.