Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Hírlevél statisztikák és elemzések

Átlátható és könnyen elemezhető kimutatások

hírlevél elemzés Semmit nem ér egy hírlevélküldő, ha automatizált tevékenységeiről nem szolgáltat részletes és látványos visszajelzéseket, statisztikákat, grafikonokat. Nos, a LadyBird ebben sem marad alul vetélytársaival szemben. Könnyen áttekinthető grafikonjaink, és naplóink segítségével egyszerűen ellenőrizheti marketingje sikerességét. Statisztikáiból pedig egyetlen kattintással jelentéseket készíthet, melyeket akár publikálhat, vagy letölthet gépére és kinyomtathatja azokat.

Nem a ruha teszi a statisztikát

hírlevél statisztika Ez mind szép és jó. De miben is rejlik egy jó statisztika valódi értéke? Abban, hogy azokat az adatokat, és olyan vonatkozásban tárja elénk, amiket és ahogyan szeretnénk látni. Ezért tervezéskor fontosnak tartottuk, hogy milyen általános igények merülnek föl, mik azok az információk, amikre a leginkább érdemes odafigyelni, és azokat hogyan célszerű prezentálni a leghatékonyabban.

Kérjen visszajelzéseket vásárlóitól

hírlevél kérdőív Nem csak az automatikus eseményekről szolgáltat azonban pontos adatokat a rendszer. Legegyszerűbben úgy tud megbizonyosodni arról, hogy amit tesz, az tetszik érdeklődőinek, ha őket kérdezi. A LadyBird kérdőívei segítségével tetszőlegesen összetett felméréseket szúrhat küldeményeibe, és az ezekre adott válaszok alapján akár befolyásolhatja kampányai menetét, csoportjai összetételét. Vagy egyszerűen csak megtekintheti az egyes eredményeket statisztika formájában.


 


LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.