Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

A J Á N D É K
LadyBird tananyag
Nevem:

E-mail címem:

Mobilszámom:

Lehet ezt még fokozni? ...

Vajon mi különbözteti még meg a LadyBird-öt a többi marketing rendszertől?

Az eddigiekben láthattuk, hogy a rendszer nem véletlenül segített már sikerhez számos vállalkozást. A térség legjobb és legtöbb funkcióval rendelkező online marketing eszköze azonban még ennél is többet nyújt Önnek.

Az alábbiakban ízelítőt kaphat a LadyBird extra szolgáltatásaiból.

... IGEN!
      Például itt olvashat a LadyBird CHAT-ről! »

Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés
Garancia

Izgalmas funkciók

  • Ma már nem elegendő szimplán az alapján egy-egy kampánylevelet kiküldeni, hogy a címzett férfi-e, vagy nő. Sokkal pontosabb feltételrendszer alapján érdemes megkeresni ügyfeleit, hogy pontosan arról tájékoztassa őket, ami az érdeklődési körükbe tartozik. Igaz mennyivel biztosabb egy kampány végkimenetele, ha a küldeményeket olyan címzettek kapják, akiknek az érdeklődését az fel is kelti? A válasz egyértelmű.

  • Ha nem kíván órákat tölteni levelek kiküldésével - ami valljuk be nem egy utolsó szempont - az egyszerűsített küldés segítségével jelentős energiát spórolhat meg. Pár kattintással megúszhatja a máskor bonyolult és fárasztó műveletet. A LadyBird egyszerű kezelőfelülete segítségével könnyedén továbbíthatja adott levelét.

  • Mivel tehetné még vonzóbbá ajánlatait ügyfelei számára? Mindenki szereti a meglepetéseket. A LadyBird segítségével nyereményeket sorsolhat ki címzettei között, ezzel is elősegítheti, hogy minél nagyobb számban iratkozzanak fel címlistájára.

  • Kampányai menetét nem szükséges követnie, a LadyBird megteszi ezt Ön helyett. Legegyszerűbben úgy ellenőrizheti az online marketing folyamatát, ha naplószerűen látja az események címzettekre gyakorolt hatásait. A rendszerünkben található kampánynapló a megfelelő eszköz ezen cél elérése érdekében.

  • DM levelek segítségével akár olyan ügyfeleit is elérheti, akik nem rendelkeznek online elérhetőséggel, vagy épp nem használják azt, azaz nem szabad megfeledkezni a hagyományos marketing eszközökről sem. A LadyBird ehhez is megfelelő hátteret nyújt. Pár lépéssel elkészíthető a kész levél, amelyet nyomtatás után máris kézbesíthet.
Kép nagyítása

Feltételszerkesztő

Professzionális feltételszerkesztőnk segítségével a lehető legjobban tudja pozicionálni kampányait, a címzettek bármely adatára vonatkozóan vihet fel feltételeket, és az így nyert halmazból képezhet új címzettcsoportot.
Kép nagyítása

Egyszerűsített küldés

Ha nem kíván bonyolult kampányokat kezelni, az egyszerűsített küldés segítségével egyszerűen csak beállítja kinek menjen ki melyik küldemény, és ez mikor fusson le. Ezek után nem is maradt tennivalója, a maradék munkát a LadyBird elvégzi Ön helyett.
Kép nagyítása

Ajándéksorsoló

Címzettei közül, akár egy adott csoportból is tetszőleges számú nyertest sorsolhat. Ezt a rendszer egy véletlenszám generátor segítségével sorsolja Önnek. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ez a sorsolás nem váltja ki a közjegyző jelenlétében történő hivatalos sorsolásokat.
Kép nagyítása

Kampánynapló

A kampánynapló segítségével egy adott kampányának eseményeit tudja megtekinteni. Az egyes eseményeknél feltüntettük a küldemény kiküldésének darabszámát, az adott küldemény hatására feliratkozó és leiratkozó címzettek darabszámát, valamint egyéb hasznos információkat.
Kép nagyítása

DM levelek nyomtatása

Offline marketing levelek? A LadyBird-nek ez sem jelent problémát. DM leveleit pofonegyszerűen hozhatja létre, hasonlóan az e-mail típusú küldeményekhez. Ezek után a leveleket a postázás előtt PDF formátumban letöltheti, hogy utána könnyen kinyomtathassa azokat.
Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés

Dr. Mező István „Pár nap alatt kiismertem a LadyBird funkciókat. Ma ebben jegyzem a telefonhívásokat, az ügyfélkörömnek készített havi jogi hírlevelet pedig percek alatt összerakom, mert csak bemásolom a szöveget és a beállított rendszer már működik. Most szoktam rá, hogy a statisztikák alapján – klikkelt egy linkre, nem olvasta még el a levelet – követő e-mail-eket küldjek ki, más-más kérdéssel, észrevétellel. Így mindig ott vagyok, ha épp szükség van rám!”


Dr. Mező István, ügyvédLadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 (52) 541 346 • E-mail: support@ladybird.hu
© 2017 Web-Server Kft.