Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

A J Á N D É K
LadyBird tananyag
Nevem:

E-mail címem:

Mobilszámom:

Több kommunikációs csatorna

  • A sok adatbázis, amely tartalmazza ügyfelei elérhetőségeit, esetleg személyes jellemzőit, nehezen koordinálható? Ahhoz, hogy több módon is elérje érdeklődőit több eszközt is be kell vetnie?

  • Gondoljon bele, mennyivel hatásosabb, ha egy rendszer rendelkezik azzal az előnnyel, hogy több csatornán kommunikál. Ha az e-maileket nem is olvassa ügyfelünk rendszeresen, az SMS üzeneteket biztosan nem törli olvasás nélkül.
Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés

MEGOLDÁS: a LadyBird...

  • ...mivel szoftver képes adatbázisa segítségével az ügyfelek adatait rendszerben tárolni, és az éppen szükséges információt előhívni belőle.

  • ...mivel nem egyszerűen hírlevelek továbbítására képes, hanem SMS-eket is könnyedén küldhet az ügyfelek számára.

  • ...mivel a rendszer támogatja a telemarketinges tevékenységet is, hiszen a LadyBird-ben kényelmesen adminisztrálhatja hívásait.
Kép nagyítása

Címzett adatmezők

A LadyBird Marketing Rendszerben kezelt címzettjei az alap adatokon túl rendelkezhetnek egyéb adatmezőkkel is, melynek típusát Ön állíthatja be, akár lehet ez egy listából kiválasztott érték, vagy szöveges, számos, dátum típus. Ezekre küldeményeiben hivatkozhat, vagy feltételeket köthet hozzájuk.
Kép nagyítása

SMS küldési funkció

A LadyBird Magyarország első komplex többcsatornás online marketing eszköze. Miért ragadna le e-mail kampányoknál? Az SMS kampányok bizonyítottan sikeresebbek, hiszen gondoljon csak bele... Egy SMS-t Ön is biztosan elolvas, tartalomtól függetlenül, ellentétben az e-mailekkel.
Kép nagyítása

Telemarketing

A rendszerben a telemarketinghez is támogatást kap. Hívásait egyszerű küldeményként viheti fel, megírhatja akár a hívás teljes szövegét, és a hívásokat online adminisztrálhatja, azok sikerességét, sikertelenségét feljegyezheti. Egy jól felépített marketing kampány kiterjed minden kommunikációs csatornára.
Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés

Dr. Mező István „Pár nap alatt kiismertem a LadyBird funkciókat. Ma ebben jegyzem a telefonhívásokat, az ügyfélkörömnek készített havi jogi hírlevelet pedig percek alatt összerakom, mert csak bemásolom a szöveget és a beállított rendszer már működik. Most szoktam rá, hogy a statisztikák alapján – klikkelt egy linkre, nem olvasta még el a levelet – követő e-mail-eket küldjek ki, más-más kérdéssel, észrevétellel. Így mindig ott vagyok, ha épp szükség van rám!”


Dr. Mező István, ügyvédLadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 (52) 541 346 • E-mail: support@ladybird.hu
© 2017 Web-Server Kft.