Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Több kommunikációs csatorna

  • A sok adatbázis, amely tartalmazza ügyfelei elérhetőségeit, esetleg személyes jellemzőit, nehezen koordinálható? Ahhoz, hogy több módon is elérje érdeklődőit több eszközt is be kell vetnie?

  • Gondoljon bele, mennyivel hatásosabb, ha egy rendszer rendelkezik azzal az előnnyel, hogy több csatornán kommunikál. Ha az e-maileket nem is olvassa ügyfelünk rendszeresen, az SMS üzeneteket biztosan nem törli olvasás nélkül.

MEGOLDÁS: a LadyBird...

  • ...mivel szoftver képes adatbázisa segítségével az ügyfelek adatait rendszerben tárolni, és az éppen szükséges információt előhívni belőle.

  • ...mivel nem egyszerűen hírlevelek továbbítására képes, hanem SMS-eket is könnyedén küldhet az ügyfelek számára.

  • ...mivel a rendszer támogatja a telemarketinges tevékenységet is, hiszen a LadyBird-ben kényelmesen adminisztrálhatja hívásait.
Kép nagyítása

Címzett adatmezők

A LadyBird Marketing Rendszerben kezelt címzettjei az alap adatokon túl rendelkezhetnek egyéb adatmezőkkel is, melynek típusát Ön állíthatja be, akár lehet ez egy listából kiválasztott érték, vagy szöveges, számos, dátum típus. Ezekre küldeményeiben hivatkozhat, vagy feltételeket köthet hozzájuk.
Kép nagyítása

SMS küldési funkció

A LadyBird Magyarország első komplex többcsatornás online marketing eszköze. Miért ragadna le e-mail kampányoknál? Az SMS kampányok bizonyítottan sikeresebbek, hiszen gondoljon csak bele... Egy SMS-t Ön is biztosan elolvas, tartalomtól függetlenül, ellentétben az e-mailekkel.
Kép nagyítása

Telemarketing

A rendszerben a telemarketinghez is támogatást kap. Hívásait egyszerű küldeményként viheti fel, megírhatja akár a hívás teljes szövegét, és a hívásokat online adminisztrálhatja, azok sikerességét, sikertelenségét feljegyezheti. Egy jól felépített marketing kampány kiterjed minden kommunikációs csatornára.LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.