Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Hírlevél-, SMS- és e-mail kampányok lebonyolítása

Cégvezető

Cégvezetőként...

...rájött arra, hogy ügyfelei elpártolnak Öntől, mert versenytársa eredményesebben használja az internet adta lehetőségeket, így Ön potenciális vásárlókat veszít?

Marketinges

Marketingesként...

...előfordult már Önnel, hogy késve, nem a megfelelő címzetteknek küldött ki több száz levelet, főnöke ezért toporzékolt a dühtől?

Értékesítő

Értékesítőként...

...nem sikerült teljes mértékben megismernie ügyfelei érdeklődési körét, véleményét termékeiről és szolgáltatásairól, nem kap visszajelzéseket?

Felhasználó

Felhasználóként...

... elege van abból, hogy alkalmazásokat telepítsen, ráadásul külön szerver vagy speciális tárhely szükséges a drágán megvásárolt programok futtatásához? Veszített már el adatokat számítógépe meghibásodása miatt?

Nézzük tovább!

A LadyBird sokkal több, mint egy átlagos hírlevél küldő szoftver!

Garancia

A LadyBird Marketing Rendszer © segítségével több érdeklődőre tehet szert, akik potenciális vásárlókká válnak és profitot termelnek Önnek. A rendszeres kapcsolatfelvétel során ügyfeleit hasznos és érdekes információval látja el, ennek köszönhetően legközelebb is Önt választják.

A LadyBird Marketing Rendszer © a célközönség precíz meghatározásához szolgáltatások teljes tárházát vonultatja fel, hogy küldeményei pontosan azokhoz jussanak el, akikhez valóban szólni kíván. Kérdőívek segítségével könnyedén fel tudja mérni partnerei szokásait és véleményét, amit a rendszer egy gombnyomásra kiértékel és számos további lehetőséget kínál csoportok kialakítására.

A LadyBird Marketing Rendszer © sokkal több, mint egy szimpla hírlevélküldő rendszer, hiszen ma az információs szabadság korában már jóval többre van szüksége vállalkozása sikeressé tételéhez az internetes értékesítés területén.

A LadyBird Marketing Rendszer © nem igényel telepítést, üzemeltetéséhez nincs szükség drága szerver beruházásra, ennek ellenére Ön bármikor és bárhonnan el tudja érni webes alkalmazásunkat. Egy böngésző segítségével ugyanúgy szerkesztheti és küldheti ki üzeneteit otthonról vagy egy kávézóból mintha csak a munkahelyéről tenné meg. A rendszer az adatait bizalmasan és nagy gondossággal kezeli a rendszeres automatikus biztonsági mentéseknek köszönhetően.


Mire menne profi hírlevélküldő nélkül?

Gondoljon bele, mit veszíthet, ha nem használja ki ezt a lehetőséget!
  • » Érdeklődőket veszít, mert weboldala látogatói továbbszáguldanak az információs szupersztrádán elérhetőség megadása nélkül és ezután szinte lehetetlen ismét megszólítania őket.
  • » Az érdeklődők számának drasztikus csökkenésével potenciális vásárlókat veszít.
  • » Nem részesülhet egy újszerű, vásárló-csalogató technikákat felvonultató rendszer adta lehetőségeiben.
  • » Nem állíthatja szolgálatába egy segítőkész, lelkes, magas szakértelemmel rendelkező csapat tagjait.
Olvasson tovább!


LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2024 DotRoll Kft.