Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Meglévő ügyfelekkel való kapcsolat fenntartása

  • Ha már oldala látogatója regisztrációjával megtisztelte, érdemes meghálálni azzal, hogy levelesládáját nem egyszerű árlistákkal töltjük tele, melyeket jó esetben is csak egy pillanatra tekintenek meg a partnerek és máris a virtuális szemetesben landolnak a dokumentumok. Talán Ön nem így tesz? Ha visszagondol az elmúlt időszakra, hány levelet törölt elolvasás nélkül? Igen, az Ön által postázott küldemény is gyakran végzi így, ha nem a megfelelő stratégiát alkalmazza.

  • Sokkal meggyőzőbb egy olyan levelet olvasni, amely hasznos és érdekes információkkal látja el a címzettet, ahelyett hogy szimplán számokkal, árlistákkal traktáljuk az olvasót. A rendszeres kapcsolatfelvétel segítségével az esetleges vásárló ahhoz fordul, akivel már régebb óta kapcsolatban áll, akitől már több praktikus információt is kapott.
Garancia

MEGOLDÁS: a LadyBird...

  • ...mivel rendszerünkben impozáns sablonok segítségével építheti fel küldeményeit, ezzel növeli presztizsét ügyfelei szemében.

  • ...mivel a címzettek adatait hivatkozhatja leveleiben, hiszen - gondoljon csak bele - Ön is szívesebben olvas egy olyan levelet, amely Önnek szól, és nem "Tisztelt Ügyfelünk!"-nek.

  • ...mivel egyszerűsége miatt is megfelelő a gyakran időhiánnyal küzdő vállalatok számára, hiszen a már regisztrált látogatók részére néhány kattintással elküldheti hírlevelét. Így kerül közel kitűzött céljához, extra profit szerzéshez.

  • ...mivel felhasználóbarát kampányszerkesztőnk segítségével szerteágazó akciókat tud létrehozni egy helyen.
Kép nagyítása

Impozáns sablonok

Professzionális sablonszerkesztőnk segítségével egyszerűen tud saját profiljához illő sablont létrehozni hírleveleihez, de kérésre mi is elkészítjük Önnek. Mindezeken felül több, mint 50 beépített sablonunk közül is választhat!
Kép nagyítása

Küldeményszerkesztő

Küldeményeit egy biztonságos felületen szerkesztheti, mentéseit verziókezelt formában követi a LadyBird. Miután elkészült levelével, az előnézet segítségével megtekintheti azt a különböző kliensek megjelenítési módja szerint, valamint egyszerűen kiküldheti tesztként, megadott címre.
Kép nagyítása

Kampánykezelés

Miután elkészült célcsoportjai és küldeményei létrehozásával, összeállíthatja marketing kampányait egy vizuális szerkesztő segítségével. A kampány tetszőlegesen szerteágazó lehet feltételek használatával. Mind láncesemények, mind fix időpontú kiküldések kezelhetőek.LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.