Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

A J Á N D É K
LadyBird tananyag
Nevem:

E-mail címem:

Mobilszámom:

Visszajelzések

  • Járt már úgy Ön is, hogy valójában nem tudta, milyen sikeres egy-egy kampánya? Maximum a vásárlások számán mérhette le tevékenysége hatását? Mennyivel egyszerűbb egy kérdőív segítségével kimutatni, melyek célközönsége igényei, elvárásai, melyek azok a tulajdonságok, melyek miatt az Ön termékét választja egy-egy vásárló?

  • A visszajelzések gyűjtése alapján pontosan olyan kampányt hozhat létre, amely személyre szabott, növelve ezzel eladási esélyeit. A végső cél pedig nem is lehet más.
Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés
Garancia

MEGOLDÁS: a LadyBird...

  • ...mivel a rendszer segítségével néhány kattintással állíthat elő kérdőíveket, és küldheti el címzettjeinek.

  • ...mivel egy-egy hivatkozás látogatottságának mérésével egyszerűen térképezheti fel a látogatók érdeklődési körét.

  • ...mivel a visszajelzések segítségével statisztikákat állíthat fel, amelyekből értékes információkhoz juthat vásárlói szokásairól, érdeklődéséről, igényeiről.
Kép nagyítása

Kérdőívek

Küldeményeit kérdőívekkel is színesítheti, hogy az érdeklődők visszajelzéseit figyelhesse, a válaszokat statisztikákkal és egyenként is könnyen megtekintheti. A kérdőívek megjelenését szintén testreszabhatja.
Kép nagyítása

Hivatkozások

Az egyes e-mailekben elhelyezett hivatkozásokat, akár a küldemény létrejöttekor automatikusan, de kézzel is felviheti a rendszerbe, ezek után nyomonkövetheti, hogy az egyes linkekre kik, mikor, és összesen hányan kattintottak.
Kép nagyítása

Statisztikák

Részletes áttekintést nyújt a LadyBird küldeményeiről (olvasottság, továbbküldés, visszapattanó levelek, stb...), kampányai sikerességéről, és címzettjei számának alakulásáról. Grafikonjaink az átláthatóság és egyszerűség jegyében készültek el.
Ingyenes konzultáció, teszthasználat Megrendelés

Dr. Mező István „Pár nap alatt kiismertem a LadyBird funkciókat. Ma ebben jegyzem a telefonhívásokat, az ügyfélkörömnek készített havi jogi hírlevelet pedig percek alatt összerakom, mert csak bemásolom a szöveget és a beállított rendszer már működik. Most szoktam rá, hogy a statisztikák alapján – klikkelt egy linkre, nem olvasta még el a levelet – követő e-mail-eket küldjek ki, más-más kérdéssel, észrevétellel. Így mindig ott vagyok, ha épp szükség van rám!”


Dr. Mező István, ügyvédLadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 (52) 541 346 • E-mail: support@ladybird.hu
© 2017 Web-Server Kft.