Belépés MINI, SMART, XXL csomagos ügyfeleknek Belépés WEB-SERVER LITE csomagos ügyfeleknek

Visszajelzések

  • Járt már úgy Ön is, hogy valójában nem tudta, milyen sikeres egy-egy kampánya? Maximum a vásárlások számán mérhette le tevékenysége hatását? Mennyivel egyszerűbb egy kérdőív segítségével kimutatni, melyek célközönsége igényei, elvárásai, melyek azok a tulajdonságok, melyek miatt az Ön termékét választja egy-egy vásárló?

  • A visszajelzések gyűjtése alapján pontosan olyan kampányt hozhat létre, amely személyre szabott, növelve ezzel eladási esélyeit. A végső cél pedig nem is lehet más.
Garancia

MEGOLDÁS: a LadyBird...

  • ...mivel a rendszer segítségével néhány kattintással állíthat elő kérdőíveket, és küldheti el címzettjeinek.

  • ...mivel egy-egy hivatkozás látogatottságának mérésével egyszerűen térképezheti fel a látogatók érdeklődési körét.

  • ...mivel a visszajelzések segítségével statisztikákat állíthat fel, amelyekből értékes információkhoz juthat vásárlói szokásairól, érdeklődéséről, igényeiről.
Kép nagyítása

Kérdőívek

Küldeményeit kérdőívekkel is színesítheti, hogy az érdeklődők visszajelzéseit figyelhesse, a válaszokat statisztikákkal és egyenként is könnyen megtekintheti. A kérdőívek megjelenését szintén testreszabhatja.
Kép nagyítása

Hivatkozások

Az egyes e-mailekben elhelyezett hivatkozásokat, akár a küldemény létrejöttekor automatikusan, de kézzel is felviheti a rendszerbe, ezek után nyomonkövetheti, hogy az egyes linkekre kik, mikor, és összesen hányan kattintottak.
Kép nagyítása

Statisztikák

Részletes áttekintést nyújt a LadyBird küldeményeiről (olvasottság, továbbküldés, visszapattanó levelek, stb...), kampányai sikerességéről, és címzettjei számának alakulásáról. Grafikonjaink az átláthatóság és egyszerűség jegyében készültek el.LadyBird Marketing Rendszer | A professzionális online marketing asszisztens.
Telefonszám: +36 - 1 - 432 - 3232 • E-mail: support@dotroll.com
© 2007 - 2023 DotRoll Kft.